Kolstad møter St. Hallvard på søndag – Kolstad

Kolstad møter St. Hallvard på søndag

Førstkommende søndag skal vi ta imot Drammenslaget St. Hallvard med landslagstrener Glenn Solberg på benken. Vi har møtt St. Hallvard en del ganger de siste årene, og fasiten så langt er 3 seire og et tap. Sist vi møttes var nede i Drammen i høst, og da tapte vi 27-22 i en kamp der vi hadde mye stang ut. Nå er vi klare for å revansjere det oppgjøret, og har god tro på at vi skal sette på plass ungguttene fra Drammen. St. Hallvard har hatt varierende resultater etter jul, men kan yte god motstand på en god dag. Kolstad på sin side ser fram til å spille hjemme igjen, etter å ha vært gjennom sesongens to tøffeste bortekamper mot Kristiansund og Viking, som endte med tap.

 

Kampen på søndag vil være avgjørende med tanke på å være med i oppykksstriden, og guttene trenger all støtte de kan få hvis dette skal gå veien. Vi håper på stinn brakk, og topp stemning i Husebyhallen. Dette skal vi klare i fellesskap!

 

Kampstart er kl. 18.00 på søndag i Husebyhallen.