Raknet på slutten borte mot Viking – Kolstad

Raknet på slutten borte mot Viking

Kolstad var tydelig bestemt på å revansjere det forsmedelige hjemmetapet mot Viking, og gikk offensivt til verks mot Stavanger-laget. Vi kom tidlig opp i en 5-2 ledelse, og hadde muligheten til å dra ytterligere ifra. Dessverre misser vi litt for mange sjanser mot en god Viking keeper, som hadde bestemt seg for å stenge buret. Bakover sliter vi med å få tak på Kjetil Strand og kompani, og slipper de til for enkelt ved flere anledninger. Etter hvert tar Viking over føringen i kampen, og til pause er stillingen 16-14.

Det er tydelig at guttene har tent lyset i pausen, for etter hvilen tar vi igjen kommandoen i kampen. Vi går tidlig opp i 21-18 ledelse, og det ser ut til at vi kan kjøre fra Viking. Men i løpet av få minutter slukkes lyset igjen, og vi går inn i en periode der vi nesten ikke scorer mål. Samtidig dundrer Viking på framover, og scorer stort sett på sine muligheter. Mot slutten av kampen må vi gamble litt, for å ha sjans på poeng. Dessverre mislykkes vi med vårt offensive forsvar, og Viking kan kontrollere inn kampen til en solid 36-27 seier.

Selv med tap i denne kampen, ligger Kolstad fremdeles veldig godt an ift. å være med i kampen om opprykk. Vi har nå 4 kamper igjen, og vinner vi de, så rykker vi opp i eliteserien. Det blir selvsagt en tøff oppgave, men langt fra umulig. Nå blir det viktig med støtte med god støtte fra dere supporterne i alle kampene framover, slik at vi kan avgjøre dette til vår fordel.