Forløsende seier hjemme mot St. Hallvard – Kolstad

Forløsende seier hjemme mot St. Hallvard

Søndag møtte Kolstad drammenslaget St. hallvard i Husebyhallen. Drammenserne har litt variable resultater denne sesongen, men slo oss ganske kraftig når vi spilte mot de på bortebane i høst. Søndag var det klart for revansje, og det var tydelig at guttene vil vise hvem som er best. Vi setter et knalltøft forsvar fra start, og kommer tidlig foran i målprotokollen. Både Lars Eggen Rismark og forsvaret står som en bauta, og vi får mange muligheter til å kjøre kontra og ankomst. Framover spiller vi oss til gode muligheter i nesten hvert eneste angrep, men uttellingen på skuddene er altfor dårlig. Vi skyter ofte i armene på St. Hallvards gode målvakt, og det gjør at vi ikke klarer å riste av oss St. Hallvard i første omgang. Stillingen til pause er 11-9 til Kolstad.

Etter hvilen står kampen og vipper litt, i en periode der vi sliter med å få tak på bortelagets strekspiller, som er stor og sterk inne på streken. Framover begynner vi å bli litt mer effektive, og det blir litt flere mål i begge ender av banen. Midtveis i omgangen er det helt jevnt, men derifra og inn setter Kolstad inn et ekstra gir. St. Hallvard blir parkert av et heltent hjemmelag, og må se at Kolstad cruiser inn til en solid 29-22 seier.

Vi takker publikum for god støtte kampen igjennom, det var nesten smekkfullt i hallen. Vi håper det kommer enda flere på siste hjemmekamp mot Halden 16. mars, nå som gutta trenger all støtte de kan få. Nå retter vi alt fokus inn mot kampen borte mot Haugaland på søndag, som streames av Kolstad Håndball.

Odin Sundland (bildet) ble for øvrig kåret til Kolstads beste spiller..