Bortekamp mot Haugaland på søndag – Kolstad

Bortekamp mot Haugaland på søndag

Det tetter seg til i toppen av 1. divisjon, og de siste 3 kampene skal avgjøre hvem som rykker opp i eliteserien denne sesongen. Etter et par tøffe bortekamper mot Kristiansund og Viking har Kolstad funnet tilbake til seg selv igjen. Forrige kamp mot St. Hallvard var en oppvisning i forsvar- og målvaktsspill. Framover er det flere som melder seg på, og tør å stå fram når vi trenger det som mest. Nå handler det om å brette opp ermene og gå inn i krigen i hver eneste kamp. Ingen kamper blir enkle, og alle lagene vil slå Kolstad. Haugaland har gode muligheter til å rykke opp i eliteserien, med seier over Kolstad, og det ligger an til å bli et realt bikkjeslagsmål i SYSCO Arena. Vi håper våre soldater skal vinne krigen, og ta med to poeng hjem til Trondheim.

 

Kampen kan følges via vår Facebook side, samt at vi streamer direkte fra SYSCO Arena. Vi håper på gode signaler fra Vestlandet, slik at dere får sett hele kampen fra kl. 17.00.