Surt tap borte mot Haugeland – Kolstad

Surt tap borte mot Haugeland

Kolstad spilte søndag borte mot Haugaland, som før kampen var ubeseiret hjemme i SYSCO Arena før kampen. Dette var en viktig kamp for begge lag, og med seier ville også Haugaland blande seg inn i opprykkskampen for alvor. Det var tydelig at begge lag var preget av stundens alvor i starten, godt forsvarsspill og lite mål preget hele første omgangen. Kolstad kom seg foran med 8-5 midtveis i omgangen, en ledelse de holdt helt inn til pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 12-9 til Kolstad.

Andre omgangen startet mye friskere. Stort tempo og mye mål begge veier i banen gjorde at kampen åpnet seg for alvor. Kolstad var fortsatt noen mål foran, men Haugaland straffet oss knallhardt hver gang vi gjorde noen feil. En som meldte seg på framover var Lars Nordberg (bildet), som dunket inn flere mål i andre omgang. Men det skulle vise seg at det ikke var nok mot et heltent Haugaland lag. Vi leder fram til det er knappe ti minutter igjen av kampen, men så lar vi hjemmelaget ta over føringa. Vi taper til slutt 27-26, og klarer med det ikke å avansere på tabellen. Kolstad ligger fortsatt på 4. plass, og er nå avhengig av hjelp fra andre hvis de skal rykke opp. Samtidig ser vi at alt kan skje i årets 1. divisjon, og vi skal ikke avskrive våre gutter ennå. Med seier hjemme mot Halden i neste seriekamp, så er det fortsatt muligheter for å melde seg på i opprykkskampen.