Årets viktigste hjemmekamp!! – Kolstad

Årets viktigste hjemmekamp!!

Førstkommende søndag får vi besøk av serieleder Halden ToppHåndball i Husebyhallen. Halden var storfavoritt til å vinne 1. divisjon før sesongen, og har på mange måter innfridd forventningene fram til nå. Laget fra Østfold ligger på 1. plass i 1. divisjon, to poeng foran Lillestrøm og Viking på henholdsvis 2. og 3. plass, mens de er fire poeng foran Kolstad og Haugaland på henholdsvis 4. og 5. plass. Det er med andre ord uhyre jevnt i herrenes 1. divisjon i år, og alle topplagene har avgitt poeng mot antatt svakere motstand. Derfor er det heller ingen umulighet at Kolstad kan knipe en av de 3 øverste plassene, men det forutsetter seier i de to siste kampene mot Halden hjemme og Fjellhammer borte.

 

Kolstad spilte fantastisk i bortekampen mot Halden ToppHåndball rett før jul. Da ble Halden til tider spilt ut av hallen, i en kamp der vi lykkes godt med det meste. Kampen endte til slutt 29-25 etter en sterk sluttspurt av hjemmelaget. Mye tyder på at Halden ønsker revansje når de kommer til Trondheim på søndag, og vi forventer en tøff og spennende kamp. Halden kan sikre opprykket med seier, men vi tror at et revansjelystent Kolstad lag skal sette på plass østfoldingene i Fort Huseby. Kolstad har kun avgitt et poeng i Husebyhallen denne sesongen, og ingen skal få herje med oss i vår egen hule. Nå er det alle mann til pumpene, og vi håper spillere, trenere og publikum er topp motivert for å avgjøre sesongens siste hjemmekamp til vår fordel.

 

Vi både håper og tror at det skal bli mange tilskuere i Husebyhallen på søndag, så det kan lønne seg å komme i god tid før kampstart kl. 18.00.