Nå skal det hele avgjøres – Kolstad

Nå skal det hele avgjøres

Søndag kl. 18.00 spilles siste serierunde i 1. divisjon for menn. Alt er fortsatt helt åpent, og Kolstad kan havne på alt fra 1. til 5. plass, avhengig av om de vinner selv, og hvordan det går i de andre kampene. Adresseavisen har sett på alle mulige scenarioer, og har kommet fram til følgende.

 

Kolstad må på sin side kun fokusere på den jobben de skal gjøre, og det er å vinne borte mot Fjellhammer på søndag. Fjellhammer ligger for tiden på 8. plass i 1. divisjon, og har lite å spille for. Men samtidig er vi ganske sikre på at de ikke kommer til å gi noe gratis på søndag. Fjellhammer er et lag som har svingt voldsomt i prestasjonene denne sesongen, i likhet med mange av lagene i 1. divisjon. Kolstad slo Fjellhammer med hele 35-23 i Husebyhallen før jul, men vi forventer at laget fra Lørenskog skal ha revansje på søndag. Fjellhammer har blant annet slått Viking på hjemmebane, og har mange gode spillere.

 

For Kolstad sin del gjelder det nå å mobilisere alle krefter til siste kamp, i håp om at vi skal få muligheten til å være med å kjempe om opprykk. Halden og Lillestrøm er store favoritter til å ta de to opprykksplassene, men alt kan skje i årets 1. divisjon. Følg med kampen på streaming fra kl. 18.00.