Goran Rajkovic kommer til Kolstad – Kolstad

Goran Rajkovic kommer til Kolstad

Nylig signerte Goran Rajkovic for Kolstad Håndball. Goran har fortid fra kroatisk toppserie, samt at han har spilt for både Elverum og Drammen i eliteserien. Goran er kjent som en meget god målvakt, som er både sosial og utadvendt. Vi tror Goran vil bli en skikkelig lagbygger i Kolstad, og gleder oss til å få se han i Kolstad drakta. Goran tilfører laget sårt trengt rutine, og han vil bidra med både masse engasjement og humør.

 

I tillegg til å spille på herrelaget er Goran ansatt i en 50 % stilling i klubben, der han skal trene aldersbestemte lag, være sportslig leder for breddeavdelingen samt at han skal lede målvaktstreninger. Goran har høyeste trenerutdannelse fra Kroatia, og vi er sikre på at han har masse å tilføre våre yngste spillere gjennom hans erfaring og kompetanse.

 

Goran kommer til Trondheim 1. juni. Vi ønsker han hjertelig velkommen!