Solid 3. plass på damelaget – Kolstad

Solid 3. plass på damelaget

Etter en variabel sesong i fjor, som endte med en 6. plass, var det en viss spenning knyttet til årets sesong. Kolstad lå lenge i toppen av tabellen, og snuste på opprykksplass før jul. Et av høydepunktene var når laget slo Heimdal 30-28 på hjemmebane i Husebyhallen. Men i månedsskifte januar/februar hadde laget en downperiode, som gjorde at de sakket akterut på tabellen. Men til tross for både skader og utestengte spillere, så hevet laget seg mot slutten av sesongen, og vant de 4 siste kampene. Det førte til at laget til slutt havnet på en solid 3. plass på tabellen, kun slått av Molde 2 og Heimdal. Førstnevnte er avhengig av at 1. laget rykker opp i 1. divisjon for at de skal rykke opp, mens Heimdal muligens må gjennom en kvalifisering for å sikre opprykk. Vi ønsker begge lagene lykke til, og håper Kolstads damelag skal være enda høyere på tabellen neste sesong.