Håkon Følstad flytter hjem til Trondheim – Kolstad

Håkon Følstad flytter hjem til Trondheim

Nylig signerte Heimdalsgutten Håkon Følstad for Kolstad. Håkon er ikke helt ukjent i Kolstad IL, han har flere år bak seg som fotballspiller i klubben. Han fikk også litt spilletid forrige gang Kolstad var i 1. divisjon. Da gjennom partnersamarbeidet som Kolstad hadde med guttelaget til Sverresborg. For 3 år siden forlot Håkon, Kristoffer og Thor Magnus (se bildet)  Trondheim, for å prøve lykken i Stavanger. Der fikk de litt vekslende spilletid, men Håkon var blant de som spilte mest i fjorårets sesong. Da var han førstevalg på høyrebacken store deler av sesongen, og spilte på seg masse erfaring. Han ble også lagt merke til av andre klubber, og Geir Oustorp hentet han til Drammen foran årets sesong. Dessverre forlot Geir klubben kort tid etter, og da ble det også begrenset med spilletid. Nå er Håkon klar for å spille Kolstad opp i eliteserien, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Vi ønsker Håkon velkommen hjem, og gleder oss til å se han i den røde Kolstad-trøya. Håkon er på plass fra 1. august.