Lars Eggen Rismark skifter beite – Kolstad

Lars Eggen Rismark skifter beite

I dag kom beskjeden om at vår førstekeeper denne sesongen, Lars Eggen Rismark, har valgt å fortsette sin håndballkarriere i Fyllingen Bergen. Dette kom på ingen måte overraskende på oss, da vi har hatt en god dialog med Lars hele veien, og han har spilt med åpne kort. Likevel synes vi selvsagt det er trist når en av våre mest talentfulle spillere velger å flytte på seg, og vi hadde helst håpet at han ville bli. Med det sagt, så har vi stor respekt for det valget Lars nå har gjort, og skjønner hans ønske om å søke større utfordringer. Lars har hatt en formidabel sesong, som ble kronet med A-landslagssamling sammen med alle proffene for noen uker siden. Hovedårsaken til at Lars nå velger å flytte på seg er at han ønsker større utfordringer enn det vi kan tilby i Kolstad på nåværende tidspunkt. Det er selvsagt synd å se at de beste talentene flytter fra byen, men det er en utfordring vi må leve med så lenge vi ikke kan tilby elitehåndball i Trondheim. Dette håper vi å få gjort noe med i løpet av den kommende sesongen, slik at de største talentene velger å bli i Trondheim helt til de blir aktuelle for utenlandsspill.

 

Vi ønsker Lars lykke til i Fyllingen Bergen, og samtidig håper vi at vi får se han i Kolstad drakta igjen om ikke så altfor lenge.