Valery Putans inn i trenerteamet til Herrelaget – Kolstad

Valery Putans inn i trenerteamet til Herrelaget

Kolstad Håndball har den siste tiden jobbet med å komplettere trenerteamet til herrelaget. Det ble ganske tidlig klart, gjennom evalueringer med spillere og trenere, at Stian Gomo skulle fortsette som hovedtrener. Med seg får han den gamle ringreven Valery Putans, som bla. annet har ledet Byåsen Håndball Elite i en årrekke. Valery er kjent som en Norges, og kanskje verdens, beste trenere, og nyter stor respekt både nasjonalt og internasjonalt. Etter at han ga seg i Byåsen har han det siste året jobbet på håndballinja ved Heimdal VGS, samt at han har vært ansatt hos Norges Håndballforbund. Dette kommer han mest trolig til å fortsette med, samtidig som han trapper ned disse engasjementene sine noe for å få tid til å bidra inn mot herrelaget til Kolstad. Valery vil fungere som en trenerressurs som både skal være med og lede trening og kamper, samtidig som han skal være en mentor og sparringspartner til Stian Gomo som skal ha det daglige ansvaret. Stian vil være heltidsansatt i Kolstad Håndball, mens Valery vil være engasjert på halvtid. Klubben har stor tro på at samarbeidet mellom de to vil bli veldig fruktbart for alle parter, og at her vil det bli mye å bygge videre på.

 

Vi ønsker samtidig å rette en stor takk til DNB, TrønderEnergi og Sulland, som har gjort denne avtalen mulig. Mesteparten av lønna til Valery dekkes gjennom ekstraordinære midler fra disse 3 gode samarbeidspartnerne våre. Vi er helt avhengige av samarbeidspartnere som DNB, TrønderEnergi og Sulland for å nå de høye målsetningene som vi setter oss.