Puljevinner etter seier og tap på lørdag – Kolstad

Puljevinner etter seier og tap på lørdag

I første kamp mot nyopprykkede Sandnes er det forholdsvis jevnt lenge, og vi leder med 12-8 til pause. Ute i 2. omgang setter vi inn et ekstra gir og vinner til slutt komfortabelt med 28-18.

I siste kamp i gruppespillet møter vi Sandefjord som har med seg to tap i bagasjen. Dermed er det også klart at Kolstad vinner gruppa, og Sandefjord kommer på sisteplass før denne kampen. Mulig det gjorde noe med motivasjonen til lagene. Det kan i hvert fall se ut til at Sandefjord hadde mest å bevise. Stillingen var 10-10 til pause, og Kolstad sakker akterut i 2. omgang. Til slutt vinner Sandefjord 27-23.

Nå ser vi fram mot finale i Skjærgårdslekene i morgen kl. 11.45 mot St. Hallvard, som vant sin pulje mot Falk, Fjellhammer og Kolbotn. Vi håper teknikken er med oss, og at kampen kan følges via Ustream.