Da er årets sesongkort lagt ut for salg – Kolstad

Da er årets sesongkort lagt ut for salg

Hvis du er en av de som vil ha fri tilgang til å se Midt-Norges beste herrelag i håndball kommende sesong, så må du være kjapp med å bestille deg et sesongkort til Kolstads hjemmekamper. I likhet med i fjor vil det blir reservert egen tribune for de med sesongkort, og der vil det være ledige plasser helt fram til en halvtime før kampstart. Nytt av året er at sesongkortet også inkluderer NM kamper, så det kan fort bli et par ekstra kamper denne sesongen hvis vi blir en ny cupaskeladd i år. Det er begrenset med sesongkort, og det vil være først til mølla.

 

Ordinær pris for sesongkort er kr. 900,- men du kan sikre deg ditt sesongkort til kr. 800,- fram til 1. september. De som vil ha sesongkort må sende en e-post til post@kolstad-handball.no

 

Vi trenger:

Navn

E-postadresse

Telefonnummer

 

Vi sender faktura, som må betales innen første seriekamp som er 14. september.