Fortsetter det gode samarbeidet med Trondheim Torg – Kolstad

Fortsetter det gode samarbeidet med Trondheim Torg

Før sommerferien signerte Trondheim Torg en ny samarbeidsavtale som gjør dem til en av våre viktigste støttespillere foran kommende sesong. Vi hadde et tett og godt samarbeid med Trondheim Torg også i sesongen 2013/2014, og nå håper vi å jobbe sammen enda tettere. Trondheim Torg skal blant annet være Dagens kampsponsor i åpningskampen mot St. Hallvard 14. september. I forkant av både denne kampen, og flere andre kamper, vil dere finne våre herrespillere på Trondheim Torg for å promotere kamp. På bildet ser dere Truls Fjeseth og Odin Sundland på stand på Trondheim Torg forrige sesong.

 

Nytt av året er at det går an å kjøpe billetter på forhåndssalg i infoskranken til Trondheim Torg, og sånn sett kan man slippe å stå i kø på kampdag.

 

I likhet med forrige sesong skal Trondheim Torg også i år sponse pausekonkurransen vår. Vinnerne av pausekonkurransen vil få et gavekort fra Trondheim Torg på kr. 500,- som man disponere fritt på Trondheims beste kjøpesenter!

 

Vi ser fram til nye flotte opplevelser med Trondheim Torg!