Kolstad Damer møter Vikvarvet i 1. runde NM – Kolstad

Kolstad Damer møter Vikvarvet i 1. runde NM

Kolstads damelag har for første gang på mange år meldt seg på i senior NM for damer. Etter en fin 3. plass i 3. divisjon forrige sesong har damene våre ambisjoner om å kjempe i toppen i år også. På motsatt banehalvdel står 4. divisjonslaget Vikvarvet. Men la dere ikke lure, dette laget kommer ikke til å være lenge i 4. divisjon. Vikvarvet er nemlig restene av 1. og 2. divisjonslaget til Selbu Elite, som valgte å trekke damelaget sitt i sommer. Vi forventer en tøff og forhåpentligvis spennende match, og håper jentene våre kan være med på notene mot antatt tøffere motstand.

 

Kampstart er 20.00 i Husebyhallen søndag kveld. Det koster 50,- for voksne og 20,- for barn for å se denne kampen. Vel møtt!