Solid seier over Vikvarvet – Kolstad

Solid seier over Vikvarvet

Søndag kveld spilte damelaget vårt mot nykomponerte Vikvarvet, som primært bestod av tidligere 2. divisjonsspillere fra Selbu.

Kolstad åpnet med en fantastisk innsats og trøkk både framover og bakover. Vi leder 7-4 midtveis. Utover i omgangen blir hjemmelaget litt feige framover, samtidig som vi havner litt på etterskudd i forsvar. Til pause er stillingen 9-8 til Vikvarvet.

I andre omgang står vi solid i forsvar, men gjør for mange tekniske feil framover som vi blir straffet for. Kolstad tar time-out midtveis i omgangen på stillingen 12-15. Vi får strammet opp returløpene, og vinner den neste perioden 6-0 etter flere fine kontringsmål. Derifra og ut vipper kampen fram og tilbake, men etter mange fine scoringer av blant annet Ingrid Løvstad (bildet) rir Kolstad stormen av og vinner 22-19. I neste runde venter 2. divisjonslaget Meldal.