Årets første offisielle kamp for herrelaget – Kolstad

Årets første offisielle kamp for herrelaget

Tirsdag kveld kl. 19.00 i Husebyhallen spiller herrelaget årets første offisielle kamp når de møter Charlottenlund i 2. runde NM. CSK vant hele 48-27 over Steinkjer i første runde, og er nok lysten på å klå storebror Kolstad på nesen i morgendagens kamp. Gråtrøyene vant 2. divisjon i fjor, og har klare ambisjoner om å rykke opp i 1. divisjon. De har forsterket laget med blant annet Jan Andre Sagmo fra Halden Topphåndball og tidligere Kolstad-spiller Kim Andre Rinnan. Vi håper på en tøff og spennende kamp, og håper tidligere CSK-spiller Odin Sundland og resten av gutta våre er klare for å vise seg fra sin beste side allerede i første kamp.

 

Merk at det er Charlottenlund som er hjemmelag, til tross for at kampen spilles i Husebyhallen.