Herrelaget avanserer til 3. runde NM – Kolstad

Herrelaget avanserer til 3. runde NM

Tirsdag kveld møtte Kolstads herrelag et heltent Charlottenlund lag til bortekamp (!) i Husebyhallen. CSK ville vise at de har 1. divisjonsnivået inne, etter å ha vunnet 2. divisjon i fjor uten å få muligheten til å rykke opp. Kolstad på sin side ville bruke kampen som god trening før alvoret starter i serien om drøye to uker.

Kolstad opparbeidet seg en ledelse ganske tidlig i kampen, men klarte aldri å riste av seg gråtrøyene fra andre siden av byen. 1. omgang var jevnspilt, med Kolstad noen hestehoder foran. Stillingen til pause var 16-9 til bortelaget Kolstad. I andre omgang dro Kolstad sakte men sikkert i fra, anført av blant annet Lasse Balstad (bildet) som gjorde en god jobb både fremover og bakover. Kolstad benyttet anledningen til å rullere mye på laget, slik at alle fikk verdifull kamptrening. Til slutt endte kampen 29-21 i favør Kolstad, og vi kan se fram til ny NM kamp i september. Motstander i neste runde blir enten Fet eller divisjonskollega Fjellhammer. Dette avgjøres på førstkommende torsdag.

PS! Hyggelig å se at flere hundre tilskuere hadde funnet veien til kampen i går, det lover godt for seriestarten 14. september.