Sulland trapper opp samarbeidet med Kolstad Håndball – Kolstad

Sulland trapper opp samarbeidet med Kolstad Håndball

I forrige uke signert SullandGruppen en ny samarbeidsavtale med Kolstad Håndball som gjør dem til en av våre hovedsamarbeidspartnere fram til sommeren 2016. Sulland ble med som partner i Kolstad Håndball høsten 2013, og har siden den gang vært engasjerte og ivrige på å få til et best mulig samarbeid. Vi har allerede hatt flere markedsaktiviteter sammen, og flere skal det bli i tiden som kommer. Som et ledd i avtalen med Sulland så får spillere, trenere og støtteapparat i Kolstad Håndball tilbud om rimelig leasing av Mini Cooper. Et tilbud som har blitt svært populært hos Kolstad-familien. Det er nå 8 Kolstad MINI’er som ruller rundt på trønderske veier, og flere skal det bli. På bildet ser dere bilde av 5 MINI biler som nettopp har blitt foliert av Expoline, som er en annen god samarbeidspartner som forlenget samarbeidet tidligere i vår.

 

Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Sulland og Expoline de neste årene, og håper flere vil være med på laget. Det er for øvrig mulig å få sin logo på en av Kolstad bilene, slik som DNB og TrønderEnergi har sponset Valery Putans, og 3T har sponset Stian Gomo Nilsen. Send en e-post til Jostein@kolstad-handball.no hvis din bedrift har lyst til å være med på Trondheims tøffeste bil!