Imponerende seier over Haslum! – Kolstad

Imponerende seier over Haslum!

Hovedtrener Stian Gomo forteller om kampen.

Før kampen prater vi tålmodighet og engasjement i vår eget spill uavhengig av hvem som står på motsatt banehalvdel. Vi går ut og kliner til i første duell, og med et aggressivt 6-0 forsvar får Goran gode arbeidsforhold i målet. Mishels Liaba står frem bakover og kliner til i duellene mot Mamelund. Sammen med Kristian Eide (bildet) legger de lista og de andre guttene følger opp. Vi er dødelig effektiv i kontrafasen, og både Truls Fjeseth og Adrian Aalberg løper inn mål etter mål. I det etablerte angrepet holder vi oss til tema hele veien anført av Kristoffer Østmo som gjør en fin figur sammen med Petur Palsson på linja. Til pause leder Kolstad 20-15.

Over i andre omgang blir vi enige om å beholde roen, spille rutinert i de etablerte fasene på banen. Lagene følger hverandre utover i omgangen. Haslum skrur til litt i en periode, og får flere redninger som gir noen lette kontramål i midten av omgangen. De knapper inn en 6 målsledelse i favør Kolstad ned til 3 mål på få minutter, før vi løfter oss igjen. Gutta står frem og setter to rolige angrep som fører til en 5 måls ledelse for vår del. De siste minuttene følger vi hverandre på noenlunde samme avstand og det står til slutt 36-31 til Kolstad når sluttsignalet går.

Halsum stilte så og si med fullt lag idag, men manglet Joakim Patriksson og Trond Tjemsland i mål. Kolstad stiller i helga uten Lars Nordberg. I morgen er det ny kamp mot Haslum, og vi regner med at den regjerende eliteseriemesteren er revansjesugen!

Kampen kan følges på Ustream fra kl. 14.00.