Klart for årets første hjemmekamp! – Kolstad

Klart for årets første hjemmekamp!

Sent mandag kveld ble det besluttet at Kolstads herrelag skal møte Fjellhammer til 3. runde NM allerede nå på onsdag, kl. 18.00 i Husebyhallen. Kolstad tok seg videre ved å slå Charlottenlund på «bortebane» med sifrene 21-29, mens Fjellhammer høvlet over Fet med 16-33 i sin NM kamp forrige torsdag. Vi vet Fjellhammer har hatt noen utskiftninger i stallen etter forrige sesong, og vi er spente på hva vi møter når vi tar i mot det til NM kamp i Husebyhallen. Kolstad på sin side har også fått en del nye, spennende spillere, som vi ønsker å stifte nærmere bekjentskap med på onsdag. Vi håper på en tøff og spennende kamp, og ønsker stinn brakke allerede i første hjemmekamp i Husebyhallen.

 

De som har bestilt og betalt sesongkort kan hente dem på denne kampen, hvis dette er betalt de siste par dagene må dere ta med kvittering. De som har bestilt men ikke betalt kan betale på kampen.  De som ennå ikke har bestilt sesongkort kan få kjøpt sesongkort på kampen for kr. 900,-

 

Husk kampstart kl. 18.00 i Husebyhallen på onsdag 3. september.