Storseier over Fjellhammer – Kolstad

Storseier over Fjellhammer

Onsdag kveld møtte våre gutter Fjellhammer i 3. runde NM. Det var et heltent bortelag som tok føringen fra start. De gikk raskt opp i en 3-0 ledelse. Kolstad spilte seg etterhvert inn i kampen, anført av Mishels Liaba som hadde gode skudd og fine innspill. Vi klarer likevel ikke å hente inn forspranget til Fjellhammer. Vi produserer målsjanser på løpende bånd, men klarer ikke å få ballen forbi målvakten til Fjellhammer, som var outstanding i 1. omgang. Stillingen til pause er 14-13 til bortelaget.

I andre omgang tar vi kontroll over kampen umiddelbart, og kjører over Fjellhammer fra start til slutt. Solid forsvarsspill, kjappe kontringer og kollektivt angepsspill gjør at vi vinner hele 35-20 til slutt. Nå blir det spennende å se hvem vi møter i neste runde. Husk serieåpning 14. Sep kl. 18.00 i Husebyhallen mot en av forhåndsfavorittene, St. Hallvard.

PS! Damelaget røk ut i 2. runde NM mot Meldal. De tapte til slutt 29-19, etter å ha ligget bak hele 17-7 til pause.