Storseier over Fjellhammer – Kolstad

Storseier over Fjellhammer

Onsdag kveld møtte våre gutter Fjellhammer i 3. runde NM. Det var et heltent bortelag som tok føringen fra start. De gikk raskt opp i en 3-0 ledelse. Kolstad spilte seg etterhvert inn i kampen, anført av Mishels Liaba som hadde gode skudd og fine innspill. Vi klarer likevel ikke å hente inn forspranget til Fjellhammer. Vi produserer målsjanser på løpende bånd, men klarer ikke å få ballen forbi målvakten til Fjellhammer, som var outstanding i 1. omgang. Stillingen til pause er 14-13 til bortelaget.

I andre omgang tar vi kontroll over kampen umiddelbart, og kjører over Fjellhammer fra start til slutt. Solid forsvarsspill, kjappe kontringer fra blant annet Daniel Brandmo (bildet) og kollektivt angepsspill gjør at vi vinner hele 35-20 til slutt. Nå blir det spennende å se hvem vi møter i neste runde. Husk serieåpning 14. Sep kl. 18.00 i Husebyhallen mot en av forhåndsfavorittene, St. Hallvard.

PS! Damelaget røk ut i 2. runde NM mot Meldal. De tapte til slutt 29-19, etter å ha ligget bak hele 17-7 til pause.