Kolstad trakk Falk Horten i 4. runde NM – Kolstad

Kolstad trakk Falk Horten i 4. runde NM

Mandag ble 4. runde NM trukket, og opp av hatten kom Falk Horten, som rykket ned fra eliteserien forrige sesong. Falk er kanskje regnet som den største favoritten til å sikre seg opprykk i årets 1. divisjon, og de har forsterket laget vesentlig foran denne sesongen. I forrige runde slo de Follo hele 34-24 på bortebane, noe som er imponerende mtp. at Follo er en av de andre opprykksfavorittene denne sesongen. Kolstad på sin side slo Fjellhammer 35-21, i en kamp som svingte veldig i prestasjonene. Nå håper nyvalgt kaptein, Kristoffer Østmo (bildet), og resten av laget på et nytt cupeventyr.

 

Merk for øvrig at vi spiller borte mot Falk Horten i serien lørdag 20. september, mens denne NM kampen vil gå på samme sted onsdag 24. september mest sannsynlig. Kamptidspunkt blir endelig spikret i løpet av få dager. Under ser dere hele trekningen.

 

Førstnevnte lag spiller hjemmekamp:
Kamp nr Hjemmelag Bortelag
1 Viking Håndball Drammen HK
2 ØIF Arendal FyllingenBergen
3 Haslum HK Runar Sandefjord
4 Bækkelaget Elite Sandnes
5 Elverum Strindheim
6 Falk Horten Kolstad
7 Lillestrøm TH Nøtterøy Håndball
8 Bodø HK Halden TH