Mandag ble 4. runde NM trukket, og opp av hatten kom Falk Horten, som rykket ned fra eliteserien forrige sesong. Falk er kanskje regnet som den største favoritten til å sikre seg opprykk i årets 1. divisjon, og de har forsterket laget vesentlig foran denne sesongen. I forrige runde slo de Follo hele 34-24 på bortebane, noe som er imponerende mtp. at Follo er en av de andre opprykksfavorittene denne sesongen. Kolstad på sin side slo Fjellhammer 35-21, i en kamp som svingte veldig i prestasjonene. Nå håper nyvalgt kaptein, Kristoffer Østmo (bildet), og resten av laget på et nytt cupeventyr.

 

Merk for øvrig at vi spiller borte mot Falk Horten i serien lørdag 20. september, mens denne NM kampen vil gå på samme sted onsdag 24. september mest sannsynlig. Kamptidspunkt blir endelig spikret i løpet av få dager. Under ser dere hele trekningen.

 

Førstnevnte lag spiller hjemmekamp:
Kamp nr Hjemmelag Bortelag
1 Viking Håndball Drammen HK
2 ØIF Arendal FyllingenBergen
3 Haslum HK Runar Sandefjord
4 Bækkelaget Elite Sandnes
5 Elverum Strindheim
6 Falk Horten Kolstad
7 Lillestrøm TH Nøtterøy Håndball
8 Bodø HK Halden TH