Forhåndssalg av billetter på Trondheim Torg – Kolstad

Forhåndssalg av billetter på Trondheim Torg

Som et ledd i den nye samarbeidsavtalen med Trondheim Torg vil det nå også bli mulighet til å kjøpe billetter i infoskranken på Trondheim Torg. Her kan du sikre deg billett til en av våre hjemmekamper, og gå forbi køen på kampdag. Prisene er de samme som i hallen, 100,- for voksen og 50,- for barn/honnør. Dere kan også få kjøpt dere sesongkort der, til kr. 900,- som inkluderer på serie- og NM-kamper. Merk at billettene må betales kontant, og at det er minibank like ved infoskranken som dere kan ta ut penger. I tillegg til Kolstads billetter kan man blant annet kjøpe billetter til Rosenborgs hjemmekamper og til Trondheim Kino i samme infoskranken. Vi tror på sikt at dette samarbeidet vil føre til en bedre og mer forutsigbar tilskuerlogistikk på kampdag.

 

Nå på lørdag fra 12 til 14 på Trondheim Torg skal for øvrig en god del av spillerne våre stå på stand og dele ut flyers om søndagens kamp. Ta dere gjerne en tur innom for å ta en prat med dem.