Stinn brakke og topp stemning – Kolstad

Stinn brakke og topp stemning

Søndag var det duket for serieåpning i Husebyhallen mot St. Hallvard. Bortelaget kom fra en sterk NM kamp mot Elverum, der de lenge holdt følge med topplaget i eliteserien. Vi forventet en tøff match, og var veldig spente på hvor Kolstad stod ift. en av de andre opprykkskandidatene i 1. divisjon.

En engasjert og sulten Kolstad gjeng tar tidlig kontroll over kampen. Allerede på stillingen 5-2 etter 5 minutter så tar St. Hallvards trener time-out, for å samle troppene. Det ser ikke ut til å hjelpe nevneverdig, da Kolstad setter to kjappe mål rett etter time-out, og tar skikkelig grep om kampen. Utover i omgang så klarer St. Hallvard å begrense skaden, men kommer aldri nærmere enn 5 mål. Stillingen er 16-11 til Kolstad idet lagene går i garderoben.

Etter hvilen kommer Kolstad ut med samme trøkk og fart, og til tider løper Daniel Brandmo (bildet) og Kolstad guttene ifra St. Hallvard. På det meste leder vi 23-15. Da kan det se ut som vår gutter løfter foten fra gasspedalen, og slipper til St. Hallvard litt enklere bakover, samtidig som vi bommer en del framover. Likevel er seieren aldri truet, og Kolstad vinner til slutt 28-24 foran 612 svette tilskuere i Husebyhallen. Målvakt Nicolas Granum blir kåret til St. Hallvards beste spiller, mens Mishels Liaba blir kåret til banens beste hos hjemmelaget.