Falk Horten nok en gang – Kolstad

Falk Horten nok en gang

Det kan se ut til at det er Falk Horten som skal bli vår store Nemesis denne sesongen. Førstkommende lørdag kl. 16.00 møter vi Falk Horten i 2. serierunde, i det som blir en av årets tøffeste bortekamper. Falk er regnet som den største opprykksfavoritten i årets 1. divisjon, etter å ha forsterket laget vesentlig etter nedrykket fra eliteserien forrige sesong. Dette blir en tøff, men ikke umulig oppgave for våre gutter, hvis vi leverer opp mot maksnivå.

Fire dager senere, onsdag 24. sep, er det klart for 4. runde NM kl. 18.00 mot samme lag i samme hall. Kolstad som kom til kvartfinale i NM i fjor, har muligheten til et nytt cupeventyr i år. Men da må altså Falk beseires på bortebane. Begge kampene kan dere følge via Ustream. Vi opplevde for øvrig veldig gode bilder på ustream sist, etter å ha byttet internettleverandør. Vi har vi får like god dekning i Horten, slik at vi kan vise dere gode bilder fra kampene.

Som om ikke det var nok så trakk vi Falk Horten også i kvartfinalen i junior NM som også skal spilles i Horten. Våre gutter, sammen med guttene til Charlottenlund og Tiller, har en målsetning om å gå hele veien til Spektrum i romjula, og da må Daniel Birkelunds (bildet) menn beseires for 3. gang på under en måned hvis vi skal få vårt drømme-kinderegg. Denne kampen spilles tirsdag 14. oktober kl. 18.00 i Holtanhallen.