Lørdag spilte guttene våre borte mot selvutnevnt opprykksfavoritt Falk Horten. Dette ble som forventet en tøff oppgave for våre gutter, og Falk tok kommandoen fra starten av kampen. Men midtveis i omgang kom Kolstad mer og mer med i kampen gjennom solid forsvarsspill og mange målvaktsredninger fra Goran som førte til kontramuligheter for Kolstad. Der er vi til tider dødelige effektive, og leder på det meste med 9-6. Så går vi inn i en blytung periode der, Falk kommer foran med 11-9. Vi samler oss rett før pause, og lagene kan gå i garderoben på stillingen 12-11 til Falk.

 

I andre omgang vipper kampen lenge frem og tilbake, og lagene bytter på å ha føringen. Omgangen preges av to lag som spiller solid og tøft i forsvar, men som roter mye framover. Etter hvert får Mishels Liaba i gang høyreslegga og dunker inn mål etter mål. Vi kommer foran med 3 mål, og Falk legger frimerke på nevnte Liaba. Da setter trenerteamet innpå Lars Nordberg (bildet), som tar ansvar når det butter litt i mot. Flere fine skudd og innspill fra den rutinerte kjempen fra Elverum gjør at Kolstad ror det hele i land, og vinner 24-21. Mishels Liaba blir kåret til Kolstads beste, men den prisen kunne han delt med flere i dag. Vi må blant annet trekke fram Goran Rajkovic som gjør en kjempematch mellom stengene, med hjelp av et veldig solid forsvarsspill.

 

Neste utfordring nå er samme lag borte i 4. runde NM på onsdag kl. 18.00 i Holtanhallen. Vi håper på ønskereprisen!