Sterk seier borte mot Falk Horten – Kolstad

Sterk seier borte mot Falk Horten

Lørdag spilte guttene våre borte mot selvutnevnt opprykksfavoritt Falk Horten. Dette ble som forventet en tøff oppgave for våre gutter, og Falk tok kommandoen fra starten av kampen. Men midtveis i omgang kom Kolstad mer og mer med i kampen gjennom solid forsvarsspill og mange målvaktsredninger fra Goran som førte til kontramuligheter for Kolstad. Der er vi til tider dødelige effektive, og leder på det meste med 9-6. Så går vi inn i en blytung periode der, Falk kommer foran med 11-9. Vi samler oss rett før pause, og lagene kan gå i garderoben på stillingen 12-11 til Falk.

I andre omgang vipper kampen lenge frem og tilbake, og lagene bytter på å ha føringen. Omgangen preges av to lag som spiller solid og tøft i forsvar, men som roter mye framover. Etter hvert får Mishels Liaba i gang høyreslegga og dunker inn mål etter mål. Vi kommer foran med 3 mål, og Falk legger frimerke på nevnte Liaba. Da setter trenerteamet innpå Lars Nordberg (bildet), som tar ansvar når det butter litt i mot. Flere fine skudd og innspill fra den rutinerte kjempen fra Elverum gjør at Kolstad ror det hele i land, og vinner 24-21. Mishels Liaba blir kåret til Kolstads beste, men den prisen kunne han delt med flere i dag. Vi må blant annet trekke fram Goran Rajkovic som gjør en kjempematch mellom stengene, med hjelp av et veldig solid forsvarsspill.

Neste utfordring nå er samme lag borte i 4. runde NM på onsdag kl. 18.00 i Holtanhallen. Vi håper på ønskereprisen!