Kolstad møter regjerende seriemester Haslum i kvartfinalen – Kolstad

Kolstad møter regjerende seriemester Haslum i kvartfinalen

Fredag morgen var det trekning av kvartfinaler i NM, og Kolstad trakk tøffest mulig motstander, da Haslum ble hentet ut av cupskålen. Haslum er Norges mestvinnende klubb de siste årene, og har vunnet den norske eliteserien 3 av de siste 4 årene. De er også en av favorittene til å stikke av med gullet i år, og det er ingen tvil om at Kolstad står ovenfor en formidabel oppgave! Den største profilen på laget er selvsagt den notoriske målscoreren Erlend Mamelund (bildet), men de har også andre klassespillere som Joakim Patriksson, Sebastian Barthold og Trond Tjemsland. På veien til kvartfinalen har Haslum følgende resultater:

 

Rolvsøy – Haslum 13-53

Nordby – Haslum 19-31

Haslum – Runar 26-19

 

Kolstad spilte forøvrig to treningkamper mot Haslum i August, hvorav de vant den første og tapte den andre. Men tror ikke vi kan legge altfor mye betydning i de treningskampene, da det er nå alvoret gjelder. Vinneren får en plass i semifinalen i NM, og Haslum er selvsagt skyhøye favoritter. Vi håper på å gi dem kamp om avansementet, og gleder oss til å få Norges beste håndballag til Trondheim. Kampen spilles onsdag 22. oktober. Tid og sted er ikke fastsatt ennå.