Kolstad fikk revansje i Sysco Arena – Kolstad

Kolstad fikk revansje i Sysco Arena

Det var et heltent Kolstad lag som var klare for å feie Haugaland av banen i Sysco Arena. Minnene fra sist vi var der lå sikkert i bakhodet til flere av spillerne, og laget gikk ut i 100 for å sette på plass rogalendingene. Kolstad gikk tidlig opp til 9-2, ved hjelp av solid forsvarsspill av blant annet Lasse Balstad (bildet), flotte redninger av Goran Rajkovic, og mye fart og trøkk framover på banen. Haugaland tok time-out, men til ingen nytte. I dag var det kun et lag på banen, og lagene tok pause på stilling 15-8 til Kolstad.

 

Haugaland forsøkte å komme seg inn i kampen i starten av 2. omgang, men Kolstad tok raskt over føringen. Forsvaret vårt var bunnsolid, og framover fikk vi løpe inn mål etter mål. Det var regelrett enveiskjøring fra start til slutt, og når sluttsignalet gikk var stillingen hele 30-18 til Kolstad, som spilte i blå drakter for anledningen. Nå gjelder det å lande så snart som mulig, for neste kamp mot Sandnes og Vegard Samdahl blir sannsynligvis mye tøffere.

 

Verdt å merke seg at sist Haugaland tapte på hjemmebane var 27. februar 2013 mot Bodø i eliteserien. Altså over et og et halvt år siden. Det gjør ikke Kolstads prestasjon noe mindre imponerende!