Hjemmekamp mot Sandnes – Kolstad

Hjemmekamp mot Sandnes

Førstkommende søndag er det duket for ny hjemmekamp i Husebyhallen kl. 18.00 mot Sandnes. Det er en hel måned siden forrige hjemmekamp mot St. Hallvard, som endte med seier. Siden den gang har Kolstad slått Falk Horten både i serie og NM, samt at de vant borte Haugaland i forrige seriekamp. Nå er det Vegard Samdahl og hans Sandnes som blir neste utfordring for våre gutter. Sandnes er nyopprykket, og har forsterket laget vesentlig foran sesong. De har tapt mot topplagene Viking og St. Hallvard, mens de har vunnet borte mot Fjellhammer innledningsvis. Sandnes er en av outsiderne til å melde seg på i opprykkskampen hvis de har full klaff. Med andre ord er det en tøff oppgave våre gutter står ovenfor på søndag, og vi må være 100 % skjerpet hvis poengene skal bli igjen i Trondheim.

 

Dagens spiller er Håkon Følstad (bildet),  som har en fortid i Viking Håndball, og har spilt på lag med blant andre Vegard Samdahl den gangen.