Komfortabel seier over Sandnes – Kolstad

Komfortabel seier over Sandnes

Søndag kveld spilte Kolstad mot Sandnes i Husebyhallen. Det var knyttet en god del spenning til om Vegard Samdahl og Sandnes kunne utfordre ubeseirede Kolstad i Fort Huseby. Nevnte Samdahl er for øvrig oppvokst på Kolstad, og er godt kjent med Husebyhallen.

Kampen starter litt nervøst, og begge lag bommer på opplagte målsjanser. Etterhvert får Kolstad satt forsvaret, og da blir det mange kontramuligheter, som kantene våre vet å benytte seg av. Midtveis i omgangen er Kolstad foran med 10-5. Sandnes er mer disiplinerte framover utover i omgangen, og er på en stund bare 2 mål bak rødtrøyene. Kolatad slurver litt framover, i denne perioden, og slipper Sandnes inn i kampen igjen. Omgangen preges for øvrig av mange utvisninger. En god sluttspurt av hjemmelaget gjør at stillingen til pause er 16-11.

Etter hvilen vipper kampen litt fram og tilbake, og Sandnes prøver desperat å ta igjen forspranget. Men hjemmelaget tar mer og mer føring utover i omgangen. Femten minutter før slutt er vi foran med 24-16. Vi benytter anledning til å fordele spilletid, og de viser at vi har en solid bredde i årets spillerstall. Sandnes ypper seg og er 5 mål bak en stund, men da setter Kolstad inn i turboen og scorer tre kjappe mål, ogkampen er i realiteten avgjort. Stillingen blir til slutt 35-27, og Petur Palsson (bildet) blir kåret til Kolstads beste spiller.