Kolstad valser over Kolbotn – Kolstad

Kolstad valser over Kolbotn

Lørdag ettermiddag spilte Kolstad mot nyopprykkede Kolbotn. Kampen endte 39-18 til Kolstad, etter at guttene våre hadde ledet 18-6 til pause.

I inngangen til kampen er vi fokusert på å ta Kolbotn på alvor og være 100% tilstede fra start av, der lykkes vi og leder 6-0 ti minutter ut i første omgang. Goran plukker alt som kommer gjennom (har redningsprosent på 72% i første omgang). Vi er godt forberedt på Kolbotn`s 3-2-1 forsvar å setter sjansene våre stort sett hele veien. Flere gutter kommer inn å bidrar positivt gjennom omgangen. Vi leder da 18-6 halvspilt

I andre omgang blir vi enige om å starte kampen på 0-0, gå ut i hundre å fortsette jobben vi startet på i første omgang. Vi gjør det vi blir enige om å fortsetter å styre kampen slik vi vil. Guttene varter opp med litt festhåndball gjennom andre omgang med to flyvere og masse fint kompinasjonsspill. Alt i alt en kamp vi kontrollerer fra start til slutt og sier oss veldig fornøyd med å holde konsentrasjon og spillglede opp i 60 minutter mot et svakt Kolbotn. Sluttstillingen blir 39-18 og to nye poeng med til Trondheim.