Klart for årets håndballfest i Husebyhallen – Kolstad

Klart for årets håndballfest i Husebyhallen

Onsdag kl. 18.00 får vi besøk av Norges beste håndballag i Husebyhallen. Haslum HK har vært Norges klart beste lag de siste 5 årene, og må betegnes som store favoritter før kampen. Haslums største profil er Erlend Mamelund, som har vært fremtredende på det norske herrelandslaget i mange år, og han har vært den desidert beste spilleren i eliteserien siden han kom hjem fra proffspill i utlandet. Det blir spennede å følge duellen mellom han og vår egen Mishels Liaba (bildet). Vi regner med ganske tilskuere til denne kampen, og for at alle skal få plass så kommer vi til å oppfordre folk om å stå, slik at vi får plass til dobbelt så mange.

 

Kampstart er altså 18.00 på onsdag 22. oktober, og da vil dere få oppleve noe av det beste norske herrehåndball har å tilby!