Hederlig tap mot Haslum – Kolstad

Hederlig tap mot Haslum

Kolstad inviterte til håndballfest i Husebyhallen på onsdag, og fest skulle det virkelig bli både på og utenfor banen. Hele 1152 tilskuere fant veien til Husebyhallen denne kvelden, noe som mest sannsynlig er tilskuerrekord i Husebyhallen. Til tross for at de fleste måtte stå, så var det god stemning blant publikum gjennom hele kampen.

Kolstad viste ingen respekt for regjerende seriemester Haslum, og tok kommandoen direkte fra start. Mishels Liaba og Lars Nordberg (bildet) var toneangivende innledningsvis, og 10 minutter ut i kampen ledet Kolstad 5-4. Erlend Mamelund og Anders Røe, sender Haslum foran en liten periode, før Kolstad setter 3 på rappen og går opp i 9-7 etter 19 minutter spilt. Men så kommer det en mørk periode for våre gutter, der Haslum vinner 5-1 og leder 12-10 5 minutter før pause. Hjemmelaget får samlet seg før hvilen, og lagene går i garderoben på stillingen 13-12 til Haslum.

Kampen vipper litt fram og tilbake i starten av 2. omgang, og Kolstad kommer ajour etter 8 minutter på stillingen 16-16. Men på ny går vi inn i en blindgate med mye skuddmiss og tekniske feil, som gjør at Haslum er foran med 21-16 etter 15 minutter. Kolstad tar timeout, og da våkner kaptein Kristoofer Østmo til liv. Tre kjappe mål av Østmo gir håp om en cupbombe på stillingen 19-21, men nok en gang gjør vi for mange feil, og Haslum er foran med 25-19 på det meste. De siste minuttene pynter vi litt på resultatet, slik at Haslum til slutt vinner 25-22. Alt i alt et hederlig resultat, men vi satt med en følelse om at vi har kunne gitt dem kamp hele veien inn hvis vi har vært flinkere til å sette målsjansene våre. Nå skal uansett fokus rettes mot neste seriekamp mot Herkules, som kommer allerede på søndag.

Vi takker publikum for oppmøte, og håper det ble en flott opplevelse til tross for at det ble tap.