Sør-Trøndelag Fylkeskommune vedtar 3 hallflater på Kolstad – Kolstad

Sør-Trøndelag Fylkeskommune vedtar 3 hallflater på Kolstad

I dag fattet Fylkestinget endelig vedtak om bygging av ny storhall på Kolstad med 3 håndballflater. Sør-Trøndelag Fylkeskommune skal bygge to hallflater selv, mens de ønsker å få til et samarbeid med Kolstad Håndball når det gjelder drift og eierskap av den 3. hallflaten. Dette kommer til å bli et kjempeløft for Heimdal VGS, Kolstad Håndball, bydelen og for idretten i Trondheim. Byggestart er høsten 2015, og både storhall og skole skal stå klart høsten 2017. Vi gleder oss enormt til hallen kommer, og dette er utrolig viktig både for topp og bredde i Kolstad Håndball. Endelig kan vi få tilgang til egne treningsfasiliteter.

 

Det er for øvrig fortsatt uavklart om det blir bygd tribuner i den nye storhallen, noe som er nødvendig for at Kolstads Herrelag kan spille elitekamper der, men vi håper dette kommer på plass i god tid før byggestart. Vil rette en stor takk til fylkeskommunale politikere som har vært både fremoverlent og løsningsorienterte når det gjelder å få til storhall på området.