Network Norway blir med på laget – Kolstad

Network Norway blir med på laget

Kolstad Håndball har inngått en samarbeidsavtale med Network Norway, som gjør dem til en del av Fundamentet. Vi ønsker dem velkommen på laget, og håper på mange gode opplevelser sammen. Under ser dere litt info om dem.

Network Norway AS er mobiloperatøren som spesialiserer seg på løsninger og tjenester til bedrifter. Med eget mobilnett og samarbeide med Telenor er selskapet godt rustet til å møte all type konkurranse. Selskapet er snart 10 år og ble i 2011 kjøpt av Tele2 AB. OneCall og MyCall er også en del av Tele2.

Network Norway tilbyr gjennom sitt nasjonale sertifiserte forhandlernett, markedets mest fleksible telefoniløsning – Mobil Bedrift. Med bransjens mest fornøyde kunder sier det seg selv at det å være kunde her er enklere og bedre enn andre steder.

Besøk gjerne deres webside: http://www.networknorway.no/