Bortekamp mot Kristiansund på søndag – Kolstad

Bortekamp mot Kristiansund på søndag

Guttene våre hadde spillefri forrige helg, og nå håper vi de er topp motivert for å komme i gang igjen med «hat-oppgjøret» mot Kristiansund. Kampene som ofte blir omtalt som slaget om Midt-Norge har alltid blitt tøffe og intense, med mye dramatikk og spenning. I fjor tapte vi 3 av 4 poeng mot Kristiansund, noe som til slutt ble en direkte årsak til at vi ikke sikret opprykket. Kristiansund har siden den gang mistet noen spillere, og har ennå ikke tatt poeng i årets 1. divisjon. Men vi kan likevel ikke ta enkelt på oppgaven. Vi vet at de vil mobilisere alt av krefter til denne kampen, og hvis guttene våre har planer om å ta med seg poeng tilbake til Trondheim så må de gå i krigen!

 

Kampstart er kl. 17.30 i Braathallen på søndag, og kampen streames her.