Endelig seier i Braathallen! – Kolstad

Endelig seier i Braathallen!

Søndag var det igjen klart for et tøft «nabooppgjør» i Braathallen i Kristiansund, en arena hvor Kolstad aldri har dratt hjem med begge poengene. Vi kom godt forberedt og innstilt på å krige til oss to poeng med hjem igjen.
VI starter kampen godt, setter et tøft forsvarsspill med en god Goran i mål og får satt vårt tempo på kampen. Slurver litt i avslutningene helt i starten av kampen men etter ti minutter spilt leder vi 7-3. Vi fortsetter å kjøre på slik vi har avtalt å tar fullstendig kontroll over kampen. Til pause leder vi 20-10.
I garderoben blir vi enige om å nullstille, gå ut å starte andre omgang slik vi gjorde i første omgang med å sette et tøft forsvarsspill og fortsette å løpe, og vi lykke med det. Etter ti minutter i andre omgang leder vi 27-13 å har satt spikeren godt ned i kista. Mange spillere får muligheten i denne kampen og er svært fornøyd med at vi gjennom hele kampen opprettholder trykke fremover på banen å til slutt scorer hele 39 mål i det som tidligere har vært en vanskelig bortebane. Kristoffer Østmo (bildet) var blant våre mest fremtredende spillere.
Nå er det bare å gå tilbake på treningsfeltet å forberede seg godt til neste kamp!