Toppkamp mot Sandefjord i Husebyhallen – Kolstad

Toppkamp mot Sandefjord i Husebyhallen

Søndag er det klart for toppkamp i Husebyhallen når det gamle storlaget Sandefjord kommer på besøk. Sandefjord har forsterket laget vesentlig foran denne sesongen, og er en av de største favorittene til opprykk. De kan skilte med toppspillere som Rein Havang, Jonas Rennemo og Khaled Chentout. Sistnevnte har scoret nesten 250 mål i eliteserien de siste to sesongene, og er en mann Kolstad må passe seg for. Kolstad er fortsatt ubeseiret i 1. divisjon med 7 seire på like mange kamper. Nå står vi foran 3 toppkamper mot Sandefjord, Follo og Viking. Vi håper Petur Palsson (bildet) og resten av laget viser muskler mot Sandefjord, og vi håper på god støtte fra publikum. Kampstart er kl. 18.00 på søndag i Husebyhallen. Dagens kampsponsor er Sulland, og dere kan regne med mye show både før og under kampen.