Overbevisende seier mot Sandefjord – Kolstad

Overbevisende seier mot Sandefjord

Det var knyttet mye spenning til søndagens kamp mot Sandefjord. Kolstad har hatt en periode der de har spilt kamper mot antatt svakere motstand, og Sandefjord har vist god form den siste tiden med seier mot blant annet Viking og St. Hallvard.

Kampen starter tett og tøft som forventet. Det er temperatur nesten fra første kast, og det er mye tøft spill i starten. Kolstad river til seg en liten ledelse ganske tidlig, uten at de klarer å riste av seg blåtrøyene fra hvalfangerbyen. På hjemmelaget er spesielt Kristoffer Østmo toneangivende, og scorer mange fine mål innledningsvis. Samtidig får vi mange målvaktsredninger fra Goran Rajkovic, som gjør at vi utover i omgangen drar i fra Sandefjord. Til pause er stillingen 14-9 til hjemmelaget.

I andre omgang fester Kolstad grepet om kampen ganske tidlig, og vi står veldig solid bakover mens Truls Fjeseth (bildet) og de andre kantene våre løper inn mål. Fremover på banen sliter Sandefjord med å få tak på Petur Palsson, og det ender til slutt med at bortelagets store stjerne, Khaled Chentout, får rødt kort midtveis i 2. omgang. Kolstad leder komfortabelt stort sett gjennom hele 2. omgangen, og spørsmålet er bare hvor mye de vinner til slutt. I det dommeren blåser av kampen er stillingen 31-22 til Kolstad, og vi kan feire to nye poeng. Verdt å merke seg at Sandefjord ikke har sluppet inn mer enn max 26 mål før kampen mot Kolstad, og har vært det mest gjerrige laget i 1. divisjon. Derfor er det ekstra gledelig at vi scorer såpass mange mål framover. Kolstad er nå på topp i 1. divisjon, og er både det laget som har scoret mest mål, og sluppet inn minst mål. Det er en god statistikk å ta med seg før to tøffe kamper mot Follo borte og Viking hjemme, som begge ligger bare to poeng bak Kolstad.

Goran Rajkovic ble for øvrig kåret til banens beste spiller, og fikk gratis drivstoff fra dagens kampsponsor Sulland, som også hadde et flott bilshow i pausen.