Godt gjennomført sponsorforum – Kolstad

Godt gjennomført sponsorforum

Kolstad Håndball avholdte i dag sitt siste sponsorforum for i år. Vertskapet denne gangen var 3T. Sponsorpoolen til Kolstad Håndball ble invitert opp til deres flotte lokaler på Rosten med en fantastisk utsikt utover bydel Kolstad. I tillegg til å stille med lokaliteter til forumet så hadde 3T disket opp med god lunsj til deltakerne.

Det var denne gangen et meget godt oppmøte. Vi var nesten samtlige av våre sponsorer, noe som ikke er så lett å få til da vi har alle en travel hverdag. Vi er stolte og takknemlige over at sponsorene våre setter av denne tiden med oss.

Sponsorforumet ble kjørt etter den vanlige fastsatte agenda, og også denne gangen klarer vi å holde tidsskjema på minuttet.

Dagens spiller var  Mishels Liaba. For tiden skadet men kommer snart tilbake på banen. Spennende å høre litt mer om han og hans bakgrunn selv om han er en av de yngre på laget med sine 19 år. Oppvokst i en håndballfamilie kan man vel si og har flyttet med sporten gjennom sin barndom da hans far var aktiv målvakt.

Tilstede også hovedtrener Stian Nilsen Gomo som drar oss gjennom det sportslige så langt, hva dem har jobbet med, hva er forskjeller fra i fjor og hva fokuset er fremover. Alle er enige at den jobben som er gjort så langt av både trenerteam og lag er helt fantastisk. Alle i forumet var vel spente på hvordan man skal holde fokus og trøkket i resten av sesongen, men Mr. Gomo virker veldig sikkert på at dem gjør de korrekte tingene for å lykkes.

En kort presentasjon av alle tilstedeværende sponsorer er som vanlig en del av agendaen, noe som gir alle en bedret mulighet for å bli litt mer kjent.

Daglig leder Jostein Sivertsen og undertegnede fyllte på med litt informasjon om klubben, hva som har skjedd den senere tid og hva som er fokus fremover.

Virker på meg som om våre sponsorer trivdes med oss denne siste onsdagen før desember rykker inn, og så håper vi å se alle på en meget spennende batalje til helgen når vi møter Viking i Fort Huseby.

Takk til vertskapet 3T og alle som stilte.

mvh

Pål Nøst, Marked