Toppkamp i Husebyhallen mot Viking – Kolstad

Toppkamp i Husebyhallen mot Viking

Søndag 30/11 kl. 18.00 braker det løs i Husebyhallen. Kolstad og Viking har vært årets giganter i 1. divisjon, med henholdsvis 9 strake seire, og 8 av 9 seire denne sesongen. Begge lagene har imponert stort så langt i sesongen, og har stort sett vært utilnærmelige. Vikings største profil er Gøran Søgård Johannessen, og han er toppscorer i 1. divisjon med sine 65 mål, tett fulgt av vår egen Truls Moe Fjeseth med 63 mål. Gøran er for tiden inne på A-landslaget, og en av Norges største håndballtalenter, som vi må se opp for på søndag. Men Viking har også flere gode spillere, som kan vippe kampen i deres favør.

 

Kolstad på sin side har vært Laget med stor L denne sesongen. Mange spillere har stått fram, som blant annet vår nye kaptein, Kristoffer Østmo (bildet) som har styrt spillet på en utmerket måte. Men selv om noen av nøkkelspillerne ikke har dagen, så er det alltid noen andre som melder seg på. Laget har ikke vist noen svake sider så langt i sesongen, og vi håper guttene våre er klare for å gå i krigen på søndag. Det bør i alle fall ikke stå på motivasjonen. Viking ydmyket guttene våre i begge seriekampene i forrige sesong, der vi gikk på 10-måls tap begge gangene. Noen som ble helt avgjørende når vi skulle gjøre opp regnskapet på slutten av sesongen. Vi håper å sette på plass seiersvante rogalendinger, og vise at årets Kolstad versjon er mye tøffere og sterkere enn i fjor.

 

Kampstart er kl. 18.00 i Husebyhallen. Vi forventer mye folk, så det lønner seg å være på plass i god tid før kampstart. DNB er kampsponsor, og alle som kommer på kamp får gratis drikke og vaffel fra vår generalsponsor.