Snudde kampen mot Fjellhammer – Kolstad

Snudde kampen mot Fjellhammer

Onsdag kveld møtte vi et heltent Fjellhammer lag. Vi får en tøff start på kampen, der vi i første omgang er både litt uheldige og udyktige. Fjellhammer treffer godt både i angrep og i forsvar, og vi sliter med å få tak på deres skyttere mens vi blir feige i angrep og har lite flyt i spillet. En omgang preget av mange tekniske feil og defensiv tenking gjør at vi ligger bak 15-13 til pause (etter et frekt mål fra Lasse Balstad på direkte frikast når tiden var ute).
I pausepraten viser vi at vi har stor takhøyde i garderoben hvor både spillere og trenere uttrykker hva vi mener om slikt spill og konkluderer med at alle mann må gå i seg selv å ta krigen som er ute på parketten.
Etter pause virkere det som det er et nytt lag på banen. Vi går ut i en mer offensiv forsvarsformasjon, Goran plukker flere baller og vi presser Fjellhammer til flere tekniske feil. Vi setter et større tempo i ankomst og ballen flyter bedre i etablert angrep. Lars Nordberg (bildet) viser med sin rutine etter en svak førsteomgang at han er villig til å dra lasset og setter 5 baller bak Fjellhammers målvakt i andreomgang. To andre som kommer inn å gjør en veldig fin figur er Thor Magnus Five og Odin Sundland. Med denne trioen på bakspillerplassene reiser vi bare ifra og vinner andreomgang 17-10 og dermed blir sluttresultatet 30-25.
En god seier på en dårlig dag. Mye læring å ta med seg fra denne turen, hvis vi rykker opp i eliteserien neste sesong, og får mange onsdagskamper. Flere av guttene kom rett fra eksamen i går, og andre rett fra jobb. Litt uvant for oss som er vant med å spille søndager. Busselskapet som skulle kjøre til hallen var over en time forsinket, fordi at de hadde hatt en dårlig intern kommunikasjon. Noe som gjorde at middagen før kamp ble pølse og pizza. Selv om en del av dette var uforutsett, så må vi kvalitetssikre at slike ting ikke skjer neste gang vi spiller onsdagskamp borte. Om resultat blir noe bedre av den grunn kan vi jo selvsagt ikke garantere, men vi bør få tilnærmet lik oppladning til alle kamper.