Bortekamp mot St. Hallvard – Kolstad

Bortekamp mot St. Hallvard

//

Søndag kl. 16.00 er det klart for årets siste herrekamp i Reistad Arena. Motstander er St. Hallvard, som vi vant 28-24 mot i serieåpningen. Laget fra Lier var før sesongen en outsider for å rykke opp i eliteserien, men har slitt både med skader og sviktende form til tider denne sesongen, og er for tiden på 6. plass. Likevel er det mye kvaliteter i dette laget som gjør at dette kommer til å bli en av årets tøffeste bortekamper. Kolstad har stort sett vært suverene denne sesongen, men fikk slite mer enn forventet borte mot Fjellhammer. Spørsmålet er hvordan den kampen vil påvirke prestasjonen på søndag. Vi håper Håkon Følstad (bildet) og resten av guttene er klare til å gå opp i ringene på søndag!

Kampen kan du følge enten via vår Facebook-side eller på streaming.