Sesongens første tap mot St. Hallvard – Kolstad

Sesongens første tap mot St. Hallvard

Søndag var det klart for en av årets tøffeste bortekamper, og den levde opp til forventningene. Et heltent St.Hallvard sto klare til å kjempe oss ut av hallen tredje søndag i advent, og de går for alvor inn i krigen. Det virker som vi blir tatt litt på «senga» fra start av. St.Hallvard får oss helt ut av stilen, og vi blir etter hvert alt for feige i satsningene fremover. Bakover klarer vi ikke å komme opp på samme nivå som motstanderen. Der de er tøffe og kompromissløse, så ser vi at vi blir passive, og prøver å blokke skudd istede for å ta steget frem å bli med på leken. Til pause leder hjemmelaget 12-9.
Andre omgang er lik den første. Hjemmelaget går opp til en 16-12 ledelse tidlig, før vi kjemper oss tilbake til 16-16, derfra holder vi følge frem til 20-20, da rykker igjen St.Hallvard fra til 24-20. Nok en gang biter vi tenna sammen å fighter oss tilbake til 24-23 men så er det bråstopp. Dumme utvisninger og billige straffer imot kommer som nok et kraftig slag midt i «trynet». Vi klarer til slutt å kjempe oss til et tremåls tap som gjør at vi har St.Hallvard på innbyrdes oppgjør da vi vant med fire mål hjemme.
Alt i alt en dårlig dag på jobben, og det nytter ikke å komme med unnskyldninger. Nå handler det om å få en god treningsperiode frem til 4. Januar, hvor vi med masse overskudd og spilleglede skal gå inn i krigen mot Falk Horten som for alvor har meldt seg inn i opprykksstriden!