Kolstad møter Sparbu i veldedighetskamp – Kolstad

Kolstad møter Sparbu i veldedighetskamp

Torsdag 18. desember kl 1900 møtes Kolstad og Sparbu i en veldedighetskamp i Mærehallen. Kolstadtrener Stian Gomo Nilsen kommer opprinnelig fra Sparbu, og han har en søster, Inger Lise som er rammet av den alvorlige muskelsykdommen, ALS. Alt overskudd fra kampen vil gå til forskning på denne sykdommen…

Kolstad-treneren var aldri i tvil da spørsmålet om å spille en veldedighetskamp mot Sparbu kom. Han var heller aldri i tvil om at pengene skulle gå til ALS-forskning. Ta turen til Mærehallen på torsdag og støtt en god sak!Denne sykdommen rammer på hardeste måte og i respekt for de som rammes (både pårørende og den som rammes) må det forskes for å finne behandlingsmetoder!

Les mer her: http://www.t-a.no/sport/article10447538.ece