Fikk innsamlet 70.000,- i veldedighetskamp – Kolstad

Fikk innsamlet 70.000,- i veldedighetskamp

Torsdag 18/12 ble det arrangert veldedighetskamp mellom Sparbu og Kolstads håndballherrer i Mærehallen. Inntektene fra arrangementet og kampen var øremerket på forskningen på den alvorlige sykdommen ALS. Tilsammen ble det samlet inn 70.000,- på arrangementet. Vi gratulerer med et godt og vellykket arrangement til inntekt for saken.

Det er ikke første gang vår herretrener Stian Gomo og gutta stiller på veldedighetskamp. Han og resten av Kolstad-laget har to ganger tidligere stilt opp på veldedighetskamper, da gikk inntektene til kreftforskning for barn. Denne gangen ble det en enda sterkere opplevelse for den unge trenerkometen.

Les og se mer fra arrangementet i Trønder-Avisa og på Tv2.

Trønder-Avisa

TV2