Falk Horten første hinder i 2015 – Kolstad

Falk Horten første hinder i 2015

Allerede 4. januar starter siste halvdel av sesongen for herrelaget vårt. Guttene våre har imponert voldsomt gjennom høsten 2014, og står med 11 seire på 12 kamper. Det er per dags dato 4 poeng fra Kolstad og ned til 2. plass på tabellen. Det er likevel nå sesongen skal avgjøres, og alle lagene kommer til å være topp motivert for å dytte Kolstad ned fra toppen av tabellen. Bakfra kommer det 4 lag som kun er 6 poeng bak oss, og det skal ikke mange feilskjær til før serien er helt åpen igjen. Ett av lagene som har vist gryende form før jul er er Falk Horten, som står med 5 strake seire på de siste 5 kampene før juleferien. Falk var før sesongen regnet som den største opprykksfavoritten, og til tross for en litt trøblete start, så ser de ut til at de blir å regne med denne sesongen. De ligger for tiden på 4. plass, men har bare et poeng opp til 2. plass og direkte opprykk.

 

Vi ønsker publikum velkommen til toppkamp i Husebyhallen søndag kl. 18.00. Vi trenger all støtte vi kan få hvis Lasse Balstad (bildet) og resten av laget skal nå målet om opprykk til eliteserien.